około 140 tyś
jakość rozmów w Orange
Zwiń
X
-
jakość rozmów w Orange
Czy u Was też ostatnio jakość połączeń w Orange jest do ?
Już mnie to zaczyna wk.....iać. W mieszkaniu w bloku ledwo mam jedną kreske na telefonie. w 3 telefonach. Dno!!!!! bez przerwy komunikat
- połączenie nie może być zrealizowane
- sieć jest zajęta, czy coś w tym stylu.
Żeby w mieszkaniu rozmawiać musze wychodzić na balkon.
Zaczęło się tak gdzieś od około miesiąca.pozdrawiam - Darek
-
-
Dzisiaj rozmawiałem też w robocie z Klientem - tez ma Orange w rejonie Tłuszcza. Mówi, że też musi wychodzić na podwórko.
Wcześniej w domu zasięg był tak na połowę kresek, ale teraz to normalnie :zastrzelic . Napisałem przed chwilą do nich, co myślę o tym (bo się wk....łem po próbie rozmowy).pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, jeśli masz możliwość to zmień operatora przy najbliższej okazji, bo pomarańczowa sieć od dłuższego czasu jawnie robi sobie jaja z klientów. Ja niestety jestem "uwiązany", bo telefon jest na firmę i nie chcą się zgodzić na "wypuszczenia" numeru poza nią. A zmieniać mi się nie uśmiecha.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ruwadoTyle, że ja płacę operatorowi za zasięg, a nie wydaje kase na stworzenie zasięgu sam dla siebie.Zamieszczone przez no_feargeneralnie zadowoleni, ale na działce w wypizdowie zasięg tylko przed domkiem...
Komentarz
-
-
Wysłałem 2 maile:
- jeden ze strony - jest jakaś zakładka "zgłoś słaby zasięg"
- drugi napisałem treściwie co o tym myślę.
Na razie dostałem odpowiedź na zgłoszenie słabego zasięgu:
"Dziękujemy za zapytanie techniczne z dnia 06-08-2014 o numerze xxxxxxxx. W podanej lokalizacji ze względu na zbyt dużą odległość od nadajnika nie oferujemy pełnego zasięgu 3G do korzystania z usług, stad utrudnienia. Zgłoszenie zostanie uwzględnione podczas analizy rozwoju sieci w przyszłym roku.
Przepraszamy za utrudnienia.
Pozdrawiamy. Orange"
Teraz czekam na drga odpowiedź.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
ruwado, i na 3g przeważnie jest słabszy zasięg to prawda.
chociaż powiem wam, że mi dziś też w orange rozmowę przerwało w centrum gdańska w zasadzie, bez przyczyny....dno
i ten tekst jest dobry do Ciebie:
"Zgłoszenie zostanie uwzględnione podczas analizy rozwoju sieci w przyszłym roku"....taaa..świstak siedzi i zawija....
Komentarz
-
-
wczoraj w mieszkaniu przestawilem tel na gsm, potem na umts, potem na podwojny - i takie samo g...
[ Dodano: Pią 08 Sie, 14 09:27 ]
Właśnie odebrałem maila na mój opis problemu i podsumowanie usługi:
"Szanowny Panie,
W nawiązaniu do zgłoszenia dotyczącego działania usług Orange informuję, że Orange Polska S.A. właściwie wypełnia postanowienia zawarte w Umowie.
Analiza Pana konta wykazała, iż w Pana miejscu zamieszkania ze względu na zbyt dużą odległość od nadajnika nie oferujemy pełnego zasięgu 3G do korzystania z usług, stad utrudnienia. Sugerujemy korzystanie z usługi w technologii 2G.
Zgłoszenie zostanie uwzględnione podczas analizy rozwoju sieci w przyszłym roku
Mając na uwadze naszą dotychczasową współpracę postanowiliśmy przyznać jednorazowy rabat w wysokości
30,00 zł. Będzie on widoczny na kolejnej fakturze jako: "Korekta obciążeń za abonament".
Przykro mi, że nie mogę być bardziej pomocna. Wyrażam jednak nadzieję, że przekazane informacje okażą się pomocne i spotkają się z Pana akceptacją."pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz